Wilujeng sumping di toko online kami!

Armature Starter

Pedaran pondok:

Armature starter anu kami ngahasilkeun cocog pikeun ratusan modél pamula.

BOSCH MITSUBISHI PRESTOLITE DELCO DIXIE HITACHI ISKRA

 


Detil Produk

NOMOR RUJUKAN

BARANG

Tanda Produk

NITEL diproduksi tina armature starter sacara dinamis saimbang, aranjeunna tiasa ngajalankeun ajeg dina kecepatan luhur.

Aci armature direkayasa dina mesin CNC, pikeun umur anu langkung lami sareng kasaimbangan Precision anu hadé. Mesin shafts digulung sampurna pikeun nyayogikeun akurasi tinggi, ogé permukaan bantalan darat.

NITEL mangrupikeun mérek terkenal Tiongkok anu nyayogikeun armature starter kinerja tinggi anu tiasa anjeun percanten.

Ngeunaan kualitas, urang ketat ngontrol seleksi bahan baku, nerapkeun sadaya pamariksaan nalika asup ka pabrik, sareng prosés produksi mastikeun nuturkeun standar kelas kualitas ISO / TS 9000 sareng ISO / TS 16949. Sareng perusahaan ngenalkeun peralatan uji Kanada DV anu diimpor pikeun uji tés sacara 100% sacara ketat saluyu sareng standar industri pikeun mastikeun yén masing-masing produk minuhan standar domestik sareng standar kualitas anu saluyu di Éropa, sahingga para nasabah tiasa nganggo produk kalayan percaya diri.

Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang, stabil sareng saé kalayan seueur pabrik sareng grosir di sakumna dunya. Ayeuna, urang ngarepkeun kerjasama anu langkung ageung sareng palanggan luar negeri dumasarkeun kana silih kauntungan. Punten kersa ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.
Aya alat-alat produksi canggih & pamrosésan sareng padamel terampil pikeun mastikeun produk kalayan kualitas luhur. Kami parantos mendakan jasa sateuacanna dijual, jual, saatos dijual pikeun mastikeun para nasabah anu tiasa diyakinkeun pikeun mesen. Dugi ka ayeuna produk kami ayeuna masih gancang sareng populér di Amérika Kidul, Asia Wétan, Wétan Tengah, Afrika, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nomer rujukan
    STRJ373 3EFFE
    S5265S AS-PL
    UD90389S AS-PL
    116374 CARGO
    CST35678 CASCO
    CST35678AS CASCO
    CST35678ES CASCO
    CST35678GS CASCO
    CST35678OS CASCO
    CST35678RS CASCO
    8319 CEVAM
    19081054 DELCO
    DRS1114 DELCO
    DS2224 DELCO
    243-55214 DIXIE
    45-5366 ELSTOCK
    221018 Jaman
    11.139.178 ISKRA / LETRIKA
    AZF4897 ISKRA / LETRIKA
    IS9486 ISKRA / LETRIKA
    STM3319 KRAUF
    STM3319EC KRAUF
    STM3319MH KRAUF
    255622 KUHNER
    255622M KUHNER
    72483388 MAHLE
    MS891 MAHLE
    M009T66771 MITSUBISHI
    M009T66771AM MITSUBISHI
    M009T66771ZX MITSUBISHI
    M009T66772 MITSUBISHI
    M9T66771 MITSUBISHI
    M9T66771AM MITSUBISHI
    M9T66771ZX MITSUBISHI
    M9T66772 MITSUBISHI
    811.521.123 PSH
    20437876BN NYATA
    20437876OE NYATA
    7421542662 RENAULT
    7422602934 RENAULT
    7485013932 RENAULT
    130-90172 ROBERT'S
    6035678 SANDO
    6035678.0 SANDO
    6035678.1 SANDO
    21542660 VOLVO
    22602935 VOLVO
    23261936 VOLVO
    85013931 VOLVO
    85020789 VOLVO
    MITM9T66771 WOODAUTO
    Kakuatan: 6.60, tegangan: 24, slot: 29, OD1: 83.20, OD2: 50.00, L.1: 255.00
     Login kana mesen
     12
    Kakuatan: 6.60, tegangan: 24, slot: 29, OD1: 83, L.1: 255.00
     Login kana mesen
     0
    Barang alternatip
     SA0001 12
    Kakuatan: 0.90, tegangan: 12, slot: 19, OD1: 60, L.1: 232
     Login kana mesen
     0
    Kakuatan: 1.10, Tegangan: 12, Gigi / Campuran: 10, Slot: 27, OD1: 65, L.1: 253
     Login kana mesen
     0
    Kakuatan: 1.00, Tegangan: 12, Gigi / Campuran: 10, Slot: 25, OD1: 59.00, OD2: 34.60, OD3: 12.00, L.1: 227.00, L.2: 20.60
     Login kana mesen
     23
    Kakuatan: 0.90, tegangan: 12, Huntu / Splines: 10, slot: 28, OD1: 59, L.1: 206.5
     Login kana mesen
     0
    Kakuatan: 0.90, Tegangan: 12, Gigi / Campuran: 10, Slot: 28, OD1: 59.00, OD2: 35.00, OD3: 12.00, L.1: 224.50, L.2: 34.00
     Login kana mesen
     0
    Kakuatan: 5.00, Tegangan: 24, Slot: 29, OD1: 83.00, OD2: 50.00, L.1: 235.50
     Login kana mesen
      100
    Kakuatan: 5.50, tegangan: 24, slot: 29, OD1: 82.90, OD2: 49.80, L.1: 269.90
     Login kana mesen
      100
    Kakuatan: 0.80, tegangan: 12, Huntu / Splines: 10, slot: 33, OD1: 60, L.1: 248.5
     Login kana mesen
     0
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami