Wilujeng sumping di toko online kami!

Majelis Stator Starter

Pedaran pondok:

Majelis stator anu kami hasilkeun cocog pikeun ratusan modél pamula.

BOSCH MITSUBISHI PRESTOLITE DELCO DIXIE HITACHI ISKRA


Detil Produk

REFERÉSI ITEM No..S

Tanda Produk

Majelis stator kalebet inti stator, pigura kawat anu terisolasi, coil, sareng struktur insulasi annular. Inti stator kalebet bagian yoke magnét sareng bagian huntu radial, sareng bagian huntu radial ngalegaan tina bagian yoke magnét. Pigura kawat anu terisolasi dibuang di luar bagian huntu radial tina inti stator ngagaduhan slot anu ngagulung. Coil ieu tatu dina slot gulungan pigura kawat terisolasi annularly. Struktur insulasi annular dibentuk ku nyetak suntikan sareng ngabungkus daérah anu mana coil kakeunaan tina pigura kawat anu terisolasi, sareng coil dibungkus antara pigura kawat terisolasi sareng struktur insulasi annular.

Ngeunaan kualitas, urang ketat ngontrol seleksi bahan baku, nerapkeun sadaya pamariksaan nalika asup ka pabrik, sareng prosés produksi mastikeun nuturkeun standar kelas kualitas ISO / TS 9000 sareng ISO / TS 16949. Sareng perusahaan ngenalkeun peralatan uji Kanada DV anu diimpor pikeun uji tés sacara 100% sacara ketat saluyu sareng standar industri pikeun mastikeun yén masing-masing produk minuhan standar domestik sareng standar kualitas anu saluyu di Éropa, sahingga para nasabah tiasa nganggo produk kalayan percaya diri.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • UD00162SA        AS-PL
    6003AD0121    BOSCH
    6033AD3018    BOSCH
    6033AD3242    BOSCH
    233585           CARGO
    CAR10203AS   CASCO
    IM2139            ORME
    1012183 POWERMAX
    SAR10203        SANDO
    WSA59002      WOODAUTO
    6033AD0174 BOSCH
    6033AD0231 BOSCH
    6033AD3172 BOSCH
    9001338056 BOSCH
    231593 CARGO
    SBB1593 KRAUF
    0001513049 MERCEDES
    0001513749 MERCEDES
    0001513949 MERCEDES
    A0001513049 MERCEDES
    A0001513749 MERCEDES
    A0001513949 MERCEDES
    BKT44641 WOODAUTO
    SBH0075 AS-PL
    UD00161 SBHAS-PL
    6033AD0166 BOSCH
    6033AD0370 BOSCH
    6033AD0374 BOSCH
    6033AD3022 BOSCH
    6033AD3042 BOSCH
    6033AD3058 BOSCH
    9003334368 BOSCH
    234947 CARGO
    333574 CARGO
    CBH10127 CASCO
    7.7210.1 IKA
    9971889 IVECO
    UD10886SF AS-PL
    6033AD0165 BOSCH
    6033AD0167 BOSCH
    6033AD3019 BOSCH
    6033AD3132 BOSCH
    6033AD3149 BOSCH
    6033AD3191 BOSCH
    6033AD3192 BOSCH
    6033AD3281 BOSCH
    233477 CARGO
    233600 CARGO
    CM 3051 ORME
    6033AD3174 BOSCH
    6033AD3176 BOSCH
    861212 PRESTOLIT
    BKT40203 WOODAUTO
    6033AD0267 BOSCH
    6033AD3106 BOSCH
    233723 CARGO
    333599 CARGO
    CQ2010443 CQ
    2233 GHIBAUDI
    4.5141.1I KA
    RE503358 JOHN DEERE
    SDB1823 KRAUF
    81014473 POWERMAX
    060.000.128 PSH
    13-267 STEMOT
    62-42-01 VISNOVA
    SDV3020 WOODAUTO
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami