Wilujeng sumping di toko online kami!

Solusi Patarosan

Masalah sareng solusi umum pikeun ngamimitian perobihan teu tiasa ngamimitian:

Fenomena kagagalan kendaraan

Ngalaksanakeun Analisis

Pendekatan

Henteu aya tindakan anu ngamimitian

Batréna kaleungitan listrik, standar na henteu kirang ti 24.9V Ngeusi batre atawa ngaganti batréna
Sirah tihang batré leupas atanapi dioksidasi Bersih sareng ketang
Relay ngamimitian gagal Ganti relay
Titik sambungan leupas tina ngamimitian relay Bersih sareng ketang
Pakéan kaleuleusan sikat motor starter Ganti sikat karbon atanapi armature
Starter tiasa dihurungkeun normal, mesinna henteu tiasa dihirupkeun Suhu na handap teuing sareng mesin solar teuing tiis Panaskeun mesinna
Hawa dina sistem solar Hawa béak
Garis suluh atanapi filter anu tersumbat Buka blokir pipa suluh

Mimiti lemah

Leungiteun aki Ngeusi batre atawa ngaganti batréna
Sirkuit pondok dina motor Ganti anu ngamimitian
Turunna voltase garis ageung teuing Kencengkeun kontak atanapi ngaganti sirkuit sepuh

Mesinna henteu hurung nalika starter dianggurkeun

Ngaluncurkeun unidirectional skid Ganti rakitan hiji arah
Jarak antara gir drive tina starter sareng gear ring flywheel ageung teuing  Saluyukeun ukuran posisi statis tina pakakas drive tina starter, biasana 2-5mm
Aya teuing kokotor dina bagian anu kakeunaan permukaan aci dina sampingan tungtung drive anu ngamimitian, nyababkeun alat hiji arah mindahkeun lalaunan atanapi macét dina aci Rutin ngabersihan kokotor dina permukaan aci starter pikeun mastikeun gerakan normal alat unidirectional dina aci.