Wilujeng sumping di toko online kami!

Tim kami

Perusahaan Nitel didirikeun taun 2010, éta mangrupikeun panyadia starter gear-réduksi anu hadé sareng komponenana. Ayeuna, henteu ngan ukur grup pamimpin perusahaan gaduh cara mikir sateuacanna, tapi ogé ngagaduhan sakumpulan tanaga téknis anu sanggup sareng tim staf anu bajoang sacara perusahaan. Salaku tambahan, perusahaan gaduh alat produksi kelas munggaran ogé cek alat anu sampurna. Perusahaan ngaeksekusi Sistem Kualitas Internasional ISO / TS 16949-2009 sacara ketat. Perusahaan urang kedah pameran Shanghai Frankfurt unggal taun, éta jero kapercayaan sareng dukungan ti Cina sareng fkonsumén or pure. kami yakin Nitel bakal langkung saé dina waktos payun.

Nitai nyobian janten pamimpin bagian pikeun pasar kendaraan berat. Ngandelkeun profesionalisme kami, kapercayaan, kawijaksanaan, kerja keras sareng dédikasi ngajantenkeun payun sareng ngahasilkeun produk berkualitas tinggi, perusahaan parantos maksa dina jalan bermutu, manajemén ketat, perbaikan, sareng inovasi. Salami mangtaun-taun, urang Produk kami parantos ditampi ku konsumén. Dina raraga ningkatkeun kualitas Nitai, urang teras-terasan ningkatkeun operasional sareng platform manajemén sistem bisnis ngalangkungan latihan sareng diajar. Perusahaan ningkatkeun prosedur operasi internal sareng manajemén standar dumasar kana kaayaan anu saleresna, sareng sacara bertahap netepkeun sistem operasi sareng sistem manajemen pikeun latihan tim sareng pamekaran bisnis, anu épisién tiasa ngalakukeun penjadwalan, pembaruan produk sareng integrasi sumber daya. Filsafat kami nyaéta yén kapuasan pelanggan nyaéta ngudag urang anu langgeng. Kami teraskeun ngamajukeun jasa anu sampurna, jasa anu perhatian sareng sampurna pikeun produk kualitas luhur kalayan harga anu wajar, kerja sama jangka panjang, sareng saling nguntungkeun.

Kami arepkeun kami tiasa ngawangun kerjasama jangka panjang sareng sadaya pelanggan, sareng miharep kami tiasa ningkatkeun daya saing sareng ngahontal kaayaan win-win sasarengan palanggan. Kami tulus ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun ngahubungi kami pikeun naon waé anu anjeun peryogikeun! Wilujeng sumping sadayana palanggan boh di bumi boh di mancanagara pikeun nganjang ka pabrik urang. Kami arepkeun hubungan bisnis win-win sareng anjeun, sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé. 


Pos waktos: Nov-13-2020