Wilujeng sumping di toko online kami!

Naon produk kami?

Kantos ti saprak diadegkeun, parusahaan kami parantos ngadegkeun struktur produk anu komprehensif, kalayan langkung ti 10 séri sareng 100 modél ngamimitian motor. Perusahaan kami sanggup kaluaran taunan 500000 sét starters anu didamel dina jalur produksi anu maju nasional kalayan téknologi sareng alat-alat anu komprehensif. . Produk utama kami kalebet séri BOSCH, seri Delco 39MT sareng 38MT, séri Mitsubishi, séri Bosch, séri Prestolite, séri Hitachi sareng sajabina. Produk kami cocog pikeun seueur jinis mesin sareng Truk, sapertos mesin Cummins, mesin Deutz, Freightliner Trucks, DAF Turcks, Scania Trucks, Daewoo Trucks, Iveco Trucks jsb, kami ngekspor seueur nagara, Rusia, Spanyol, Brazil, Iran, Algeria, Kamboja sareng saterasna, Kualitas ditampi ku konsumén.

Sakumaha urang terang, awal mesin peryogi dukungan kakuatan luar, sareng starter mobil maénkeun peran ieu. Sacara umum, starter nganggo tilu komponén pikeun ngawujudkeun sadaya prosés ngamimitian. Motor séri DC ngenalkeun arus tina batré sareng ngajantenkeun drive drive tina starter ngahasilkeun gerakan mékanis; mékanisme transmisi meshes gir drive kana gear ring flywheel, sareng sacara otomatis tiasa nyambung saatos mesinna dihurungkeun; sirkuit starter dihurungkeun sareng dipareuman ku saklar Éléktromagnétik pikeun ngendalikeun. Diantarana, motor mangrupikeun komponén utami dina starter. Prinsip kerja na nyaéta prosés konvérsi énergi dumasar kana hukum Ampere anu urang kontak sareng fisika SMP, nyaéta pangaruh tina konduktor anu énergi dina médan magnét. Motor kalebet armature anu diperyogikeun, komutator, tihang magnét, sikat, bantalan sareng perumahan sareng komponenana sanés. Mesinna kedah diputer ku gaya éksternal sateuacanna ngajalankeun kakuatan nyalira. Prosés mesin transisi tina kaayaan statis dugi ka tiasa ngajalankeun nyalira ku kakuatan luar anu disebat mesin dimimitian. Metode ngamimitian anu biasa dianggo pikeun mesin kalebet mimitian manual, mesin béngsin bantu awal sareng listrik mimiti. Mimiti manual ngadopsi tali tarik atanapi engkol leungeun, anu saderhana tapi teu merenah sareng padamelan padamelan. Éta ngan ukur cocog pikeun sababaraha mesin low-power, sareng ngan ukur disayogikeun salaku metode backup dina sababaraha mobil; mesin béngsin bantu mimiti biasana dianggo pikeun mesin kakuatan tinggi. Dina mesin solar; cara ngamimitian listrik gampang dioperasikeun, gancang mimitian, ngagaduhan kamampuan ngulang deui, sareng tiasa dikontrol ti jauh, janten seueur dianggo ku mobil modéren.

Misi kami nyaéta "Nyayogikeun Produk kalayan Kualitas Terpercaya sareng Harga Wajar". Kami ngabagéakeun palanggan ti unggal juru dunya pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng ngahontal kasuksésan silih!
Kami parantos pengkuh kana intina bisnis "Kualitas Mimiti, Ngahargaan Kontrak sareng Nangtung ku Reputasi, nyayogikeun nasabah produk sareng jasa anu nyugemakeun. ”Réréncangan boh di bumi boh di luar nagri dipersilakan pikeun ngajalin hubungan bisnis anu langgeng sareng urang.


Pos waktos: Nov-13-2020