Wilujeng sumping di toko online kami!

Pamasangan starter sareng perawatan rutin

Pamasangan mékanisme: mimiti bersihkeun armature sareng mékanisme drive éksternal ku béngsin. Saatos beberesih, parios naha drivena fleksibel; nalika masang, oléskeun gajih grafit antara pelat gesekan kopling gesekan, sareng oléskeun minyak organik kana bagian filamén anu diulirkeun; starter dipasang dina mesin, sareng jarak antara tungtung tungtung pakakas nyetir sareng pesawat flywheel nyaéta 3 5 mm anu pas pikeun mastikeun yén gir gir leres

Pangropéa mékanisme: Salami prosés ngamimitian mesin, starter kedah ngenalkeun listrik 344 ~ 400Ah tina batréna. Ku alatan éta, pikeun nyegah batréna tina arus teuing atanapi karusakan, waktos mimitian henteu kedah ngaleuwihan 5s. Dina usum salju, gampang pikeun ngamimitian sesah ngamimitian. Sababaraha kali ngamimitian henteu kedah panjang teuing, sareng interval anu pas kedah ditingalkeun dina unggal ngamimitian.

Gagal pamariksaan: Anu ngamimitian sering ngagaduhan kagagalan sareng fenomena anu henteu tiasa diputer atanapi diputer lalaunan. Dina hal ieu, parios aspek-aspek ieu:

1. Batréna henteu gaduh listrik atanapi listrikna lemah, janten anu ngamimitian henteu tiasa muterkeun atanapi muter lalaunan.

2. Utas starter leupas atanapi pareum, sareng saklar atanapi saklar adsorpsi gagal.

3. Sikatna tos entos atanapi permukaan sikatna henteu leres, sareng cinyusu lemah, hasilna henteu goréng tina panyambungna.

4. gulungan coil atanapi armature coil pondok-circuit atanapi dipegatkeun.

5. Panyaarah dijalankeun sareng lambar mika nonjol, nyababkeun kontak anu goréng antara sikat sareng panyambung.

Kiwari produk kami ngical di luar negeri sareng luar negeri hatur nuhun kana dukungan pelanggan anu biasa sareng énggal. Kami nyayogikeun produk anu saé sareng harga kalapa, ngabagéakeun palanggan biasa sareng énggal kerjasama sareng kami!
Nyanghareupan vitalitas gelombang global integrasi ékonomi, kami yakin kalayan produk anu saé kualitas sareng tulus jasa ka sadaya palanggan sareng hoyong urang tiasa kerjasama sareng anjeun pikeun nyiptakeun masa depan anu cemerlang.
Perusahaan urang gaduh kakuatan anu réa sareng ngagaduhan sistem jaringan penjualan anu stabil sareng sampurna. Kami ngarepkeun kami tiasa ngajantenkeun hubungan bisnis anu saé sareng sadaya nasabah ti bumi sareng luar negeri dumasar kana saling nguntungkeun.


Pos waktos: Nov-13-2020