Wilujeng sumping di toko online kami!

Mitsubishi-M009T83879 Motor Starter Kualitas Saé

Pedaran pondok:

114734 19081033 20437246OE 21103722 254707M 254707P 6035642 811.513.123 CST35642 CST35642AS CST35642ES CST35642GS CST35642OS CST35642RS DRS0547 M009T83879 M009T83879AM M9T83879AM M9T83879AM M79


Detil Produk

Kode OEM

Sebaran Pasar

Tenét jasa

Sebaran Pasar

Tanda Produk

Tegangan (V) 24
Kilowatt (kW) 7
Huntu 12
Puteran CW
Diaméter Flange (mm) 92
Irung Cone Henteu
Tipe Ningkat Flange
Liang ningkatna 3
Liang Threaded 0
B + Terminal (30) M12
B- Terminal (31) M12
50 Terminal M6
Desain Starter PLGR

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • CARGO 114734
    DELCO 19081033
    NYATA 20437246OE
    VOLVO 21103722
    KUHNER 254707M
    KUHNER 254707P
    SANDO 6035642
    PSH 811.513.123
    CASCO CST35642
    CASCO CST35642AS
    CASCO CST35642ES
    CASCO CST35642GS
    CASCO CST35642OS
    CASCO CST35642RS
    DELCO DRS0547
    MITSUBISHI M009T83879
    MITSUBISHI M009T83879AM
    MITSUBISHI M9T83879
    MITSUBISHI M9T83879AM
    WOODAUTO MITM9T83879
    AS-PL UD12006S
    3Epék STRL907

    Kusabab didirikeunna, perusahaan parantos nuturkeun jalan bisnis "kualitas luhur, uji ketat, manajemén refined, sareng nekenkeun kana panilitian sareng pamekaran", sareng parantos lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO / TS 16949-2009. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah di dunya, sapertos: Rusia, Spanyol, Inggris, Jérman, Amérika Serikat, Kanada, Koréa Kidul, Brasil, Argentina, India, Saudi Arabia, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul , Vietnam, Kamboja, jst; Kualitas produk parantos ditampi ku konsumén di bumi sareng luar negeri.

     Tujuan perusahaan NITEL: kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami, sareng leres-leres ngarepkeun hubungan koperasi anu stabil jangka panjang sareng konsumén pikeun babarengan ngembangkeun pasar. Ngawangun éndah babarengan énjing! Parusahaan urang Wasalam "harga lumrah, waktos produksi éfisién sareng jasa saatos-jualan alus" salaku prinsip urang. Kami arepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan pikeun silih ngembangkeun sareng manpaat. Kami ngabagéakeun calon pembeli pikeun ngahubungi kami. 
    Kaseueuran masalah antara pemasok sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarobih halangan-halangan éta pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong. Waktos pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami. 

    Kusabab didirikeunna, perusahaan parantos nuturkeun jalan bisnis "kualitas luhur, uji ketat, manajemén refined, sareng nekenkeun kana panilitian sareng pamekaran", sareng parantos lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO / TS 16949-2009. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah di dunya, sapertos: Rusia, Spanyol, Inggris, Jérman, Amérika Serikat, Kanada, Koréa Kidul, Brasil, Argentina, India, Saudi Arabia, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul , Vietnam, Kamboja, jst; Kualitas produk parantos ditampi ku konsumén di bumi sareng luar negeri.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami