Wilujeng sumping di toko online kami!

Pabrik Pabrik Pabrik Cina Mitsubishi-M009T83771 motor Starter

Pedaran pondok:

115439 115876 130-90168 1447912 1797880 2008268 20437536OE 220572 254706 254706M 254706P 31264N 45-5028 571468 6035635 8199 911.504.123 CS1550 CST35635 CST35635AS CST35635ES CST35635GS CST35635OS CST35635RS DRS0542 LRS03855 M009T83771 M009T83771AM M105R3527SE M9T83771 M9T83771AM MITM9T83771 STR71232 UD12426S STRS383 LRS3855


Detil Produk

Kode OEM

Pamastian kualitas

Tenét jasa

Sebaran Pasar

Tanda Produk

M009T83771 Tegangan (V) 24
Kilowatt (kW) 7
Huntu 12
Puteran CW
Diaméter Flange (mm) 92
Irung Cone Henteu
Tipe Ningkat Flange
Liang ningkatna 3
Liang Threaded 0
50 Terminal M6
Desain Starter PLGR

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • CARGO 115439
    CARGO 115876
    ROBERT'S 130-90168
    SCANIA 1447912
    SCANIA 1797880
    SCANIA 2008268
    NYATA 20437536OE
    ERA 220572
    KUHNER 254706
    KUHNER 254706M
    KUHNER 254706P
    WAI / TRANSPO 31264N
    ELSTOCK 45-5028
    SCANIA 571468
    SANDO 6035635
    CEVAM 8199
    PSH 911.504.123
    BAGIAN HC CS1550
    CASCO CST35635
    CASCO CST35635AS
    CASCO CST35635ES
    CASCO CST35635GS
    CASCO CST35635OS
    CASCO CST35635RS
    DELCO DRS0542
    LUCAS LRS03855
    MITSUBISHI M009T83771
    MITSUBISHI M009T83771AM
    PRESTOLIT M105R3527SE
    MITSUBISHI M9T83771
    MITSUBISHI M9T83771AM
    WOODAUTO MITM9T83771
    WOODAUTO STR71232
    AS-PL UD12426S
    3Epék STRS383
    LUCAS LRS3855

    Sadaya produk kami nyayogikeun jasa jaminan sataun. Upami aya masalah kualitas produk nyalira ti tanggal pameseran, saatos dikonfirmasi ku departemen pamariksaan kualitas kami, kami bakal nyayogikeun produk anyar kalayan gratis.

    Jalma-jalma Nitel anu rajin, cerdas sareng rajin teras-terasan nuturkeun konsep "kepuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang anu langgeng", sareng nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur kalayan harga anu wajar, sareng jasa anu bijaksana sareng sampurna pikeun nyumponan sarat sadaya palanggan pikeun tiap bit jasa langkung sampurna sareng produk kualitas stabil. Kami ngabagéakeun pelanggan di sakumna dunya pikeun nganjang ka kami, kalayan kerjasama kami multi-rupa, sareng babarengan ngembangkeun pasar anyar, nyiptakeun masa depan anu cemerlang! 

     Tujuan perusahaan NITEL: kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami, sareng leres-leres ngarepkeun hubungan koperasi anu stabil jangka panjang sareng konsumén pikeun babarengan ngembangkeun pasar. Ngawangun éndah babarengan énjing! Parusahaan urang Wasalam "harga lumrah, waktos produksi éfisién sareng jasa saatos-jualan alus" salaku prinsip urang. Kami arepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan pikeun silih ngembangkeun sareng manpaat. Kami ngabagéakeun calon pembeli pikeun ngahubungi kami. 
    Kaseueuran masalah antara pemasok sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarobih halangan-halangan éta pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong. Waktos pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami. 

    Kusabab didirikeunna, perusahaan parantos nuturkeun jalan bisnis "kualitas luhur, uji ketat, manajemén refined, sareng nekenkeun kana panilitian sareng pamekaran", sareng parantos lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO / TS 16949-2009. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah di dunya, sapertos: Rusia, Spanyol, Inggris, Jérman, Amérika Serikat, Kanada, Koréa Kidul, Brasil, Argentina, India, Saudi Arabia, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul , Vietnam, Kamboja, jst; Kualitas produk parantos ditampi ku konsumén di bumi sareng luar negeri.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami