Wilujeng sumping di toko online kami!

Cina Starter Motor Mitsubishi-M009T83279 Pikeun Treuk Beurat

Pedaran pondok:

19910260, 51262017235, M009T83279, M9T83279


Detil Produk

Kode OEM

Ngaleungitkeun starter

Kualitas

Tenét jasa

Tanda Produk

M009T83279 Tegangan (V) 24
Kilowatt (kW) 7
Huntu 11
Puteran CW
Irung Cone Henteu
Tipe Ningkat Flange
Liang ningkatna 3
Desain Starter PLGR

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • CLAAS 19910260
    LALAKI 51262017235
    MITSUBISHI M009T83279
    MITSUBISHI M9T83279

    A starter sareng gear reducer dipasang di antara aci armature starter sareng gear drive disebat starter réduksi. Kakuatan motor DC anu seri-bungah langsung sabanding sareng torsi sareng kagancanganana. Éta tiasa ditingali yén nalika laju motor ningkat bari ngirangan torsi na, kakuatan starter tiasa dijaga tetep. Ku alatan éta, nalika séri kecepatan tinggi, torsi rendah DC Motor listrik salaku starter tiasa pisan ngirangan volume sareng massa starter dina kakuatan anu sami. Nanging, torsi starter teuing handap pikeun nyumponan sarat pikeun ngamimitian mesin. Kusabab kitu, nalika motor DC kecepatan tinggi, torsi low dipaké dina starter, reducer gear dipasang diantawis aci motor sareng gir drive, anu tiasa ngirangan kecepatan motor bari ningkatkeun torsi na. tiasa ngirangan kagancangan motor bari ningkatkeun torsi na.

    Ngeunaan kualitas, urang ketat ngontrol seleksi bahan baku, nerapkeun sadaya pamariksaan nalika asup ka pabrik, sareng prosés produksi mastikeun nuturkeun standar kelas kualitas ISO / TS 9000 sareng ISO / TS 16949. Sareng perusahaan ngenalkeun peralatan uji Kanada DV anu diimpor pikeun uji tés sacara 100% sacara ketat saluyu sareng standar industri pikeun mastikeun yén masing-masing produk minuhan standar domestik sareng standar kualitas anu saluyu di Éropa, sahingga para nasabah tiasa nganggo produk kalayan percaya diri. 

     Tujuan perusahaan NITEL: kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami, sareng leres-leres ngarepkeun hubungan koperasi anu stabil jangka panjang sareng konsumén pikeun babarengan ngembangkeun pasar. Ngawangun éndah babarengan énjing! Parusahaan urang Wasalam "harga lumrah, waktos produksi éfisién sareng jasa saatos-jualan alus" salaku prinsip urang. Kami arepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan pikeun silih ngembangkeun sareng manpaat. Kami ngabagéakeun calon pembeli pikeun ngahubungi kami. 
    Kaseueuran masalah antara pemasok sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarobih halangan-halangan éta pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong. Waktos pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami. 

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami