Wilujeng sumping di toko online kami!

ISKRA

  • High performance starter motors ISKRA-11132264 for trucks & Construction machinery engines

    Motor starter performa tinggi ISKRA-11132264 pikeun truk & mesin mesin Konstruksi

    Tegangan (V) 24 Kilowatt (kW) 7.5 Huntu 10 Puteran CW Flange Diaméter (mm) 89 Hidung Kerucut Henteu aya jaminan Kualitas Sadaya produk kami nyayogikeun jasa jaminan sataun. Upami aya masalah kualitas produk nyalira ti tanggal pameseran, saatos dikonfirmasi ku departemen pamariksaan kualitas kami, kami bakal nyayogikeun produk anyar kalayan gratis. Jalma-jalma Nitel anu rajin, cerdas sareng rajin sok taat kana konsép "kapuasan pelanggan nyaéta ...