Wilujeng sumping di toko online kami!

Motor starter kualitas luhur DELCO-19011512

Pedaran pondok:

254297D 254297P 3102763 6826N 6826R 8200027 8200450 M105R3505SE STR80008 UD12369S 3102763 10461759 19011512 8200044 2-2364-DR


Detil Produk

Kode OEM

Tanda Produk

Tegangan (V)

24

Kilowatt (kW)

8.3

Huntu

12

Puteran

CW

Catetan 3

Kopling baseuh

Catetan 4

sareng IMS

Catetan 5

13mm Lubang Pamasangan

Kualitas

Ngeunaan kualitas, urang ketat ngontrol seleksi bahan baku, nerapkeun sadaya pamariksaan nalika asup ka pabrik, sareng prosés produksi mastikeun nuturkeun standar kelas kualitas ISO / TS 9000 sareng ISO / TS 16949. Sareng perusahaan ngenalkeun peralatan uji Kanada DV anu diimpor pikeun uji tés sacara 100% sacara ketat saluyu sareng standar industri pikeun mastikeun yén masing-masing produk minuhan standar domestik sareng standar kualitas anu saluyu di Éropa, sahingga para nasabah tiasa nganggo produk kalayan percaya diri. 

Qualieu jaminan

Sadaya produk kami nyayogikeun jasa jaminan sataun. Upami aya masalah kualitas produk nyalira ti tanggal pameseran, saatos dikonfirmasi ku departemen pamariksaan kualitas kami, kami bakal nyayogikeun produk anyar kalayan gratis.

Jalma-jalma Nitel anu rajin, cerdas sareng rajin teras-terasan nuturkeun konsep "kepuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang anu langgeng", sareng nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur kalayan harga anu wajar, sareng jasa anu bijaksana sareng sampurna pikeun nyumponan sarat sadaya palanggan pikeun tiap bit jasa langkung sampurna sareng produk kualitas stabil. Kami ngabagéakeun pelanggan di sakumna dunya pikeun nganjang ka kami, kalayan kerjasama kami multi-rupa, sareng babarengan ngembangkeun pasar anyar, nyiptakeun masa depan anu cemerlang! 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 2-2364-DR WAI / TRANSPO
    254297D KUHNER
    254297P KUHNER
    3102763 CUMMINS
    6826N WAI / TRANSPO
    6826R WAI / TRANSPO
    8200027 DELCO
    8200450 DELCO
    M105R3505SE PRESTOLIT
    STR80008 WOODAUTO
    UD12369S AS-PL
    3102763 CUMMINS
    10461759 DELCO / FORD
    19011512 DELCO / FORD
    8200044 DELCO / FORD
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami