Wilujeng sumping di toko online kami!

Motor starter anyar kualitas luhur Cina pikeun treuk starter Bosch-0001372001

Pedaran pondok:

0001372001, A0041518801, 0986017320, A0041519401, 1732, A004151940180, LRS01907, A0041519501, LRS1907, A004151950180, 0041518801, 458176, 0041519401, 004153191, 00415719


Detil Produk

Kode OEM

Kandaraan anu tiasa diterapkeun

Pamastian kualitas

Tanda Produk

0001372001 Tegangan (V) 24
Kilowatt (kW) 6.2
Huntu 11
Puteran CW
Diaméter Flange (mm) 92
Irung Cone Leres
Tipe Ningkat Flange
Liang ningkatna 3
Liang Threaded 0
B + Terminal (30) M12
50 Terminal M6
Desain Starter DD

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • BOSCH 0001372001
    BOSCH 0986017320
    BOSCH 1732
    LUCAS LRS01907
    LUCAS LRS1907
    MERCEDES-BENZ 0041518801
    MERCEDES-BENZ 0041519401
    MERCEDES-BENZ 004151940180
    MERCEDES-BENZ 0041519501
    MERCEDES-BENZ 004151950180
    MERCEDES-BENZ A0041518801
    MERCEDES-BENZ A0041519401
    MERCEDES-BENZ A004151940180
    MERCEDES-BENZ A0041519501
    MERCEDES-BENZ A004151950180
    VALEO 458176
    VALEO 575737
    Ngadamel Modél Jenis Taun Inpo
    MERCEDES-BENZ ACTROS 1831 -  
    MERCEDES-BENZ ACTROS 1831 AK 1997 - 2002 11946cc, 313HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 1831 K 1997 - 2002 11946cc, 313HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4146 B 2008 - 11946cc, 456HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4146 K 2003 - 11946cc, 456HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4148 AK 1997 - 2002 15928cc, 476HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4148 AK 2003 - 11946cc, 476HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4148 B 2003 - 11946cc, 476HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4148 B 2008 - 11946cc, 476HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4148 K 1997 - 2002 15928cc, 476HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4148 K 2003 - 11946cc, 476HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4148 K 2003 - 15928cc, 476HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4150 AK 2003 - 15928cc, 503HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4150 K 2003 - 15928cc, 503HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4151 AK 2003 - 15928cc, 510HP
             
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4151 K 2003 - 15928cc, 510HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4151 K 2005 - 15928cc, 510HP
    MERCEDES-BENZ ACTROS 4160 S 2002 - 15928cc, 609HP
    MERCEDES-BENZ TRAVEGO O 580-15 RH 1999 - 11967cc, 252HP
    MERCEDES-BENZ TRAVEGO O 580-15 RH 1999 - 15928cc, 435HP
    MERCEDES-BENZ TRAVEGO O 580-15 RH 1999 - 15928cc, 476HP
    MERCEDES-BENZ TRAVEGO O 580-16 RHD -  

    Sadaya produk kami nyayogikeun jasa jaminan sataun. Upami aya masalah kualitas produk nyalira ti tanggal pameseran, saatos dikonfirmasi ku departemen pamariksaan kualitas kami, kami bakal nyayogikeun produk anyar kalayan gratis.

    Jalma-jalma Nitel anu rajin, cerdas sareng rajin teras-terasan nuturkeun konsep "kepuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang anu langgeng", sareng nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur kalayan harga anu wajar, sareng jasa anu bijaksana sareng sampurna pikeun nyumponan sarat sadaya palanggan pikeun tiap bit jasa langkung sampurna sareng produk kualitas stabil. Kami ngabagéakeun pelanggan di sakumna dunya pikeun nganjang ka kami, kalayan kerjasama kami multi-rupa, sareng babarengan ngembangkeun pasar anyar, nyiptakeun masa depan anu cemerlang! 

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami