Wilujeng sumping di toko online kami!

Rakitan wadah Sikat

Pedaran pondok:

Panyekel sikat anu urang ngahasilkeun cocog pikeun ratusan modél pamula.

BOSCH MITSUBISHI PRESTOLITE DELCO DIXIE HITACHI ISKRA


Detil Produk

REFERÉSI ITEM No..S

Tanda Produk

Majelis wadah sikat pikeun starter mobil kalebet sikat handapeun piring sikat, sikat sikat, tutup pelindung, kawat positip sareng kawat négatip; jumlah majelis sikat nyaéta opat, sareng opat majelis sikat dipuseurkeun di tengah piring handapeun wadah sikat Asép Sunting, sumbu tina opat majelis sikat sadayana nembus tengah pelat handapeun sikat handapeun; rakitan sikat kalebet sikat, sikat mata cai sareng kotak sikat; kotak sikat didamel tina plastik, sareng kotak sikat langsung nyambung kana piring handapeun wadah sikat; Sikatna dilebetkeun kana kotak sikat sareng tiasa dipindahkeun; spring brush mangrupikeun spring compression spiral, anu aya dina kotak sikat sareng antara sikat sareng handapeun kotak sikat. Daya elastis tina cinyusu sikat nindak kana sikat sareng nyanghareup ka tengah piring handapeun wadah sikat; Kantong pelindung disambungkeun sareng pelat handapeun wadah sikat; kawat positip ngalangkungan leungeun baju pelindung sareng dilas ku dua sikat anu caket; kawat négatip dilas ku pelat handapeun wadah sikat sareng dua sikat sanésna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  SBH0001
    ID1: 23.00, OD1: 98.00, H.1: 25.00, H.2: 17.10, G.1: 10.30, Set sikat Sikat:: BSX139 
     SBH0002
    ID1: 23.00, OD1: 96.70, H.1: 34.00, H.2: 25.30, G.1: 8.20, Set sikat Sikat:: BSX135-145 
     SBH0002 (BOSCH)
    ID1: 23.00, OD1: 96.90, H.1: 33.00, H.2: 25.20, G.1: 8.20 
     SBH0003
    ID1: 23.00, OD1: 96.80, H.1: 34.00, H.2: 26.00, G.1: 10.50, Set sikat Sikat:: BSX155 (IKA) 
     SBH0003 (BOSCH)
    ID1: 23.20, OD1: 86.80, H.1: 33.50, H.2: 25.50, G.1: 10.00, Set sikat Sikat:: BSX155 (IKA) 
     SBH0003  100
    ID1: 23.10, OD1: 98.00, H.1: 24.70, H.2: 17.00, G.1: 9.60, Set sikat Sikat:: BSX139 
     SBH0004
    ID1: 23.00, OD1: 97.00, H.1: 24.00, H.2: 16.30, G.1: 9.30, Set sikat Sikat:: BSX139 
     SBH0005
    ID1: 37.70, OD1: 90.40, H.1: 22.40, H.2: 16.60, G.1: 7.00, Set sikat Sikat:: BSX140 
     SBH0006
    OD1: 82.70, Cocog Sikat set:: BSX149 
     SBH0007
    ID1: 35.80, OD1: 67.60, H.1: 22.00, H.2: 16.20, O.1: 44.00, L.1: 72.00, G.1: 5.20, Set sikat Sikat:: BSX159-160 
     SBH0008
    ID1: 35.80, OD1: 73.40, H.1: 24.30, H.2: 18.20, L.1: 73.50, G.1: 6.00, Set sikat Sikat:: BSX208-209 
     SBH0008 (BOSCH)
    ID1: 33.70, OD1: 74.00, H.1: 25.20, H.2: 18.40, L.1: 69.00, G.1: 6.20, Set sikat Sikat:: BSX208-209 
     SBH0008 (JAP)
    ID1: 34.80, OD1: 63.30, H.1: 24.50, H.2: 18.00, L.1: 60.00, G.1: 6.00, Set sikat Sikat:: BSX157-158 
     SBH0008 (SEKOLAH)
    ID1: 34.90, OD1: 71.70, H.1: 23.70, H.2: 18.20, L.1: 99.00, G.1: 6.00, Set sikat Sikat:: BSX157-158 
     SBH0009
    ID1: 35.90, OD1: 71.80, H.1: 25.20, H.2: 18.50, L.1: 58.60, G.1: 6.20, Set sikat Sikat:: BSX157-158 
     SBH0009 (BOSCH)
    ID1: 33.50, OD1: 74.00, H.1: 25.20, H.2: 18.20, L.1: 99.00, G.1: 6.00, Set sikat Sikat:: BSX157-158 
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami