Wilujeng sumping di toko online kami!

Motor starter Bosch-0001372006 pikeun treuk & Mesin konstruksi & Generator set

Pedaran pondok:

A0051515001 19011501 AZJ3440 51516401 RNL1837B
CGB-1708-24 DRS8370 IS9144 61511501 6010676
CGB-28370 EAA-121208 101269 MAV123110 STRL830
1372006 45-3281 101269K A0051516401 MAV126760
986018370 8818370 101269P A0061511501 458198
113609 CS1269HC 28.1269 M9T80472 30111N 8497
CST10676AS 8EA738038-00 28.1269M 20401676BN
CST10676ES 11.139.160 LRS01961 20401676EL
MS558 LRS1961 51515001 30111N-DR STR50496


Detil Produk

Kode OEM

Merek

Tanda Produk

0001372006 Tegangan [V] 24
Kakuatan [kW] 6.2
Puteran CW
Ukuran A [mm] 92
Ukuran B [mm] 48
Henteu / Huntu [qty. ] 11
Henteu / Huntu (pas kana) [qty. ] 11. 12
Henteu / gunung. liang [qty. ] 3
Henteu / gunung. liang kalayan benang [qty. ] 0
L.1 [mm] 390
O.1 [mm] 127
O.2 [mm] 127
O.3 [mm] 127
C.1 [mm] 13
C.2 [mm] 13
C.3 [mm] 13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • AZJ3440  ISKRA / LETRIKA
    IS9144  ISKRA / LETRIKA
    101269  KUHNER
    101269K  KUHNER
    101269P  KUHNER
    28.1269  LAUBER
    28.1269M  LAUBER
    LRS01961  LUCAS
    LRS1961  LUCAS
    MS 558  MAHLE
    0051515001  MERCEDES
    0051516401  MERCEDES
    0061511501  MERCEDES
    A0051515001  MERCEDES
    A0051516401  MERCEDES
    A0061511501  MERCEDES
    M9T80472  MITSUBISHI
    20401676BN  NYATA
    20401676EL  NYATA
    RNL1837B  RNL
    6010676  SANDO
    MAV123110  SIOM
    MAV126760  SIOM
    458198  VALEO
    30111N  WAI / TRANSPO
    30111N-DR  WAI / TRANSPO
    STR50496  WOODAUTO

     

    0001372006, 0986018370
    LESTER: DAF-1518391R
    MERCEDES-BENZ 0041515001
    MERCEDES-BENZ 0041519001

     

    NITEL mangrupikeun mérek terkenal Cina anu nyayogikeun motor starter & alternator & performa tinggi anu tiasa anjeun percanten.Kami gaduh mérek dagang sareng hak cipta intelektual bebas sareng bungkusan indah anu dirancang sacara mandiri. Ngabagéakeun sadayana palanggan tungtung pikeun milih produk merk NITEL kami, sareng ngabagéakeun sadayana distributor pikeun ngajual produk merk NITEL urang salaku agén.

     

    Jalma-jalma NITEL anu rajin, cerdas sareng rajin teras-terasan nuturkeun konsép "kepuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang anu langgeng", sareng nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur kalayan harga anu wajar, sareng jasa anu bijaksana sareng sampurna. Ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun naroskeun!

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami