Wilujeng sumping di toko online kami!

Bosch-0001371010 Motor starter pikeun mesin BOSCH MITSUBISHI PRESTOLITE DELCO DIXIE HITACHI ISKRA

Pedaran pondok:

0001371010, 1318615, 0001371015, 1357210, 0001372002, LRS01938, 0001372007, LRS1938, 0986018780, 458175, 1878 568272, 1317220


Detil Produk

Kode OEM

Kandaraan anu tiasa diterapkeun

Tenét jasa

Tanda Produk

0001372002 Tegangan [V] 24
Kakuatan [kW] 6.2
Puteran CW
Ukuran A [mm] 110
Ukuran B [mm] 48
Henteu / Huntu [qty. ] 11
Henteu / Huntu (pas kana) [qty. ] 11
Henteu / gunung. liang [qty. ] 3
Henteu / gunung. liang kalayan benang [qty. ] 0
L.1 [mm] 377
O.1 [mm] 127
O.2 [mm] 127
O.3 [mm] 127
C.1 [mm] 13.5
C.2 [mm] 13.5
C.3 [mm] 13.5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • BOSCH 0001371010
    BOSCH 0001371015
    BOSCH 0001372002
    BOSCH 0001372007
    BOSCH 0986018780
    BOSCH 1878
    DAF 1317220
    DAF 1318615
    DAF 1357210
    LUCAS LRS01938
    LUCAS LRS1938
    VALEO 458175
    VALEO 568272
    Ngadamel Modél Jenis Taun Inpo
    DAF 75 FA 75 CF 250 1998 - 2000 9200cc, 249HP
    DAF 75 FA 75 CF 290 1998 - 2000 9200cc, 288HP
    DAF 75 FA 75 CF 320 1998 - 2000 9200cc, 320HP
    DAF 75 FAT 75 CF 250 1998 - 2000 9200cc, 249HP
    DAF 75 FAT 75 CF 290 1998 - 2000 9200cc, 288HP
    DAF 75 FAT 75 CF 320 1998 - 2000 9200cc, 320HP
    DAF 75 FT 75 CF 250 1998 - 2000 9200cc, 249HP
    DAF 75 FT 75 CF 290 1998 - 2000 9200cc, 288HP
    DAF XF FTT 95.380 2002 - 2006 12580cc, 381HP
    DAF XF FTT 95.430 2002 - 2006 12580cc, 430HP
    DAF XF FTT 95.480 2002 - 2006 12580cc, 483HP
    DAF XF FTT 95.530 2002 - 12580cc, 530HP
    HYUNDAI VELOSTER 1.6 GDI 2011 - 1591cc, 4cyl, 140HP
    HYUNDAI VELOSTER 1.6 T-GDI 2012 - 1591cc, 4cyl, 186HP
    SOLARIS VACANZA Vacanza 12 2002 - 2006 12580cc, 340HP
    SOLARIS VACANZA Vacanza 12 2005 - 12900cc, 408HP

     Tujuan perusahaan NITEL: kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami, sareng leres-leres ngarepkeun hubungan koperasi anu stabil jangka panjang sareng konsumén pikeun babarengan ngembangkeun pasar. Ngawangun éndah babarengan énjing! Parusahaan urang Wasalam "harga lumrah, waktos produksi éfisién sareng jasa saatos-jualan alus" salaku prinsip urang. Kami arepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan pikeun silih ngembangkeun sareng manpaat. Kami ngabagéakeun calon pembeli pikeun ngahubungi kami.
    Kaseueuran masalah antara pemasok sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarobih halangan-halangan éta pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong. Waktos pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami. 

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami