Wilujeng sumping di toko online kami!

Bosch-0001371008 Cina kualitas luhur mérek motor anyar pikeun treuk & mesin Konstruksi

Pedaran pondok:

0001371008, LRS01929, 0986018800, LRS1929, 1880, 1382290, 19024191, 458199, 19070035

 


Detil Produk

Kode OEM

Kandaraan anu tiasa diterapkeun

ngamimitian deceleration

Tanda Produk

0001371008

Tegangan (V)

24

Kilowatt (kW)

6.7

Huntu

11

Puteran

CW

Diaméter Flange (mm)

92

Irung Cone

Leres

Tipe Ningkat

Flange

Liang ningkatna

3

Liang Threaded

0

50 Terminal

M6

Desain Starter

DD


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • BOSCH 0001371008
    BOSCH 0986018800
    BOSCH 1880
    DELCO 19024191
    DELCO 19070035
    LUCAS LRS01929
    LUCAS LRS1929
    SCANIA 1382290
    VALEO 458199

     

     

    Ngadamel

    Modél

    Jenis

    Taun

    Inpo

    SCANIA

    4 séri

    114 C / 340

    1996 -

    10600cc, 340HP

    SCANIA

    4 séri

    114 C / 340

    1996 -

    11000cc, 340HP

    SCANIA

    4 séri

    114 C / 340

    1998 -

    10600cc, 340HP

    SCANIA

    4 séri

    114 C / 380

    1998 -

    10600cc, 379HP

    SCANIA

    4 séri

    114 C / 380

    1998 -

    10600cc, 380HP

    SCANIA

    4 séri

    114 C / 380

    1998 -

    10600cc, 381HP

    SCANIA

    4 séri

    114 G / 320

    1998 -

    11020cc, 320HP

    SCANIA

    4 séri

    114 G / 340

    1996 -

    10600cc, 340HP

    SCANIA

    4 séri

    114 L / 340

    1996 -

    10600cc, 340HP

    SCANIA

    4 séri

    114 L / 340

    1996 -

    11000cc, 340HP

    SCANIA

    4 séri

    114 L / 340

    1998 -

    10600cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 C / 340

    1996 -

    10600cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 C / 340

    1996 -

    11000cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 C / 340

    1998 -

    10600cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 C / 340

    1998 -

    11000cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 G / 320

    1998 -

    10600cc, 320HP

     

    4 séri

    T 114 G / 340

    1996 -

    10600cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 G / 340

    1996 -

    11000cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 G / 340

    1998 -

    10600cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 G / 360

    1998 -

    10600cc, 320HP

     

    4 séri

    T 114 L / 340

    1996 -

    10600cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 L / 340

    1996 -

    11000cc, 340HP

     

    4 séri

    T 114 L / 340

    1998 -

    10600cc, 340HP

    A starter sareng gear reducer dipasang di antara aci armature starter sareng gear drive disebat starter réduksi. Kakuatan motor DC anu seri-bungah langsung sabanding sareng torsi sareng kagancanganana. Éta tiasa ditingali yén nalika laju motor ningkat bari ngirangan torsi na, kakuatan starter tiasa dijaga tetep. Ku alatan éta, nalika séri kecepatan tinggi, torsi rendah DC Motor listrik salaku starter tiasa pisan ngirangan volume sareng massa starter dina kakuatan anu sami. Nanging, torsi starter teuing handap pikeun nyumponan sarat pikeun ngamimitian mesin. Kusabab kitu, nalika motor DC kecepatan tinggi, torsi low dipaké dina starter, reducer gear dipasang diantawis aci motor sareng gir drive, anu tiasa ngirangan kecepatan motor bari ningkatkeun torsi na. tiasa ngirangan kagancangan motor bari ningkatkeun torsi na.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami