Wilujeng sumping di toko online kami!

Bosch-0001261014 Motor starter kinerja tinggi pikeun truk & mesin mesin Konstruksi

Pedaran pondok:

STRE275 0001261014 CST10768 CT10768AS CST10768ES CST10768GS CST107680S CST10768RS EAA-122503 107302 SG009 STB4114 STB4114MH STB4114UL STB6114 STB6114MH STB8114684503 6077


Detil Produk

Kode OEM

Idéntifikasi kualitas

Tanda Produk

0001261014 Tegangan [V] 24
Kakuatan [kW] 5.5
Puteran CW
Ukuran A [mm] 89
Ukuran B [mm] 48
Henteu / Huntu [qty. ] 11
Henteu / Huntu (pas kana) [qty. ] 11
Henteu / gunung. liang [qty. ] 3
Henteu / gunung. liang kalayan benang [qty. ] 0
L.1 [mm] 326
O.1 [mm] 90
O.2 [mm] 90
O.3 [mm] 127
C.1 [mm] 11
C.2 [mm] 11
C.3 [mm] 11

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • STRE275 3Epék
    1261014 BOSCH
    CST10768 CASCO
    CST10768ES CASCO
    CST10768OS CASCO
    EAA-122503 EAA
    SG0009 GHIBAUDI
    STB4114 KRAUF
    STB4114MH KRAUF
    STB4114UL KRAUF
    STB6114 KRAUF
    STB6114MH KRAUF
    STB8114 KRAUF
    254773 KUHNER
    6010768 SANDO
    STR50577 WOODAUTO

    Kualitas starter langsung mangaruhan umur jasa mobil, janten urang kedah milih starter mobil kualitas luhur nalika mésér mobil. Oke, upami éta mangrupikeun starter anu teu dipasang, sambungkeun tihang positip sareng négatip batré dina mobil kana permukaan starter (nyaéta, ngantep éta loop sareng sambungkeun kawat taneuh) sareng tungtung kawat langsung tina starter Teras gunakeun tungtung kawat langsung noél kawat konci kontak. Upami éta tiasa beroperasi sacara normal (teu aya sora di jero, teu aya haseup, seuneu, sareng sajabana), éta kedahna saé. Salaku tambahan, upami teu aya beban, Henteu tiasa nyobian roda starter, anjeun kedah masang mobilna kanggo terang.

    Nalika starter dipendakan lemah atanapi henteu tiasa ngamimitian, parios langsung. Sateuacan pamariksaan, bersihkeun bagian luar anu ngamimitian. Pariksa yén tegangan tina cinyusu kedah cocog sareng nilai anu parantos ditangtukeun. Angkat spring brush ku hook kawat, angkat sikat tina wadah sikat, sareng parios pakean sikatna. Upami anggoana ageung teuing, perbarui. Sikat éta henteu kedah nyangkut dina panyikat sikat. Area kontak antara sikat sareng komutator henteu kedah kirang ti 75%. Pariksa kawat taneuh sikat sareng teu kedah aya kelonggaran. Sikatna kedah ngagaduhan insulasi anu saé (parios nganggo lampu uji 2ZOV). Upami pamariksaan di luhur saé sareng kasalahan masih teu tiasa dileungitkeun, starter kedahna dibongkar sareng armature sareng kutub magnet kedah langkung diperiksa.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami