Wilujeng sumping di toko online kami!

Saklar Solenoid Starter

Pedaran pondok:

Saklar solenoid anu kami ngahasilkeun cocog pikeun ratusan modél pamula.

BOSCH MITSUBISHI PRESTOLITE DELCO DIXIE HITACHI ISKRA


Detil Produk

REFERÉSI ITEM No..S

Tanda Produk

Saklar solenoid mangrupikeun bagian tina mobil anu ngalirkeun arus listrik ageung kana motor starter. Sistem ngarobah énergi listrik tina batréna kana énergi mékanis pikeun ngahurungkeun mesinna. Éta dipasang dina motor anu ngamimitian sareng ngabentuk komponén utama sistem mimitian. Gulungan dina jero solenoid énergi ku listrik, éta nyiptakeun medan magnét anu narik sareng narik plunger. Napel dina hiji tungtung plunger ieu nyaéta tuas shift. Tuas disambungkeun kana pinion drive sareng rakitan kopling motor starter.

Unggal komponén kritis anu nyumbang kana reliabilitas anu diuji waktu pikeun Starter Motors ieu didamel di perusahaan produksi sorangan pabrik handapeun norma QC anu ketat.

Kalayan sumanget enterprising "efisiensi tinggi, genah, practicality sareng inovasi", sareng saluyu sareng pedoman ngalayanan sapertos "kualitas anu saé tapi harga anu langkung saé," sareng "kiridit global", kami narékahan pikeun gawé bareng perusahaan mobil bagian-bagian mobil di panjuru bumi dunya pikeun nyieun kerjasama win-win.
Perusahaan gaduh sistem manajemen anu sampurna sareng sistem jasa saatos-penjualan. Kami bakti diri pikeun ngawangun pelopor dina industri filter. Pabrik urang daék kerjasama sareng konsumén anu béda di jero negeri sareng luar negeri pikeun kéngingkeun masa depan anu hadé sareng langkung saé.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  SS0003
    Voltaseu : 12, ID1: 30.10, OD1: 61.30, OD2: 53.20, L.1: 83,50, B +: M10x1.5, L.B +: 25.20, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 20.70
     SS0003 (BOSCH) 19
    Voltaseu : 12, ID1: 30.00, OD1: 61.50, OD2: 54.00, L.1: 82,60, B +: M10x1.5, L.B +: 19.50, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 14.00
     SS0003P
    Voltaseu : 12, ID1: 30.00, OD1: 61.00, OD2: 53.30, L.1: 82,50, B +: M10x1.5, L.B +: 23,80, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 16,50
     SS0003 (BOSCH) 19
    Voltaseu : 24, ID1: 30.00, OD1: 61.60, OD2: 53.70, L.1: 82,80, B +: M10x1.5, L.B +: 24.00, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 20.40
     SS0004 (BOSCH)
    Voltaseu : 24, ID1: 29,90, OD1: 61.50, OD2: 54.00, L.1: 82,60, B +: M10x1.5, L.B +: 19.50, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 14.00
     SS0004 (OEM)
    Voltaseu : 24, ID1: 30.00, OD1: 61.70, OD2: 53.70, L.1: 84,50, B +: M10x1.5, L.B +: 34.00, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 19.70
     SS0004P
    Voltaseu : 24, ID1: 30.00, OD1: 61.00, OD2: 53,50, L.1: 82,50, B +: M10x1.5, L.B +: 24.00, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 16,50
     SS0005
    Voltaseu : 12, ID1: 27.00, OD1: 56,50, OD2: 49,80, L.1: 68.00, B +: M8x1.25, L.B +: 18,20, Bolt baud: M8x1.25, L.Coil baud: 10.60
     SS0005 (BOSCH)
    Voltaseu : 12, ID1: 27.00, OD1: 56,60, OD2: 49,90, L.1: 66.70, B +: M8x1.25, L.B +: 14.20, Bolt baud: M8x1.25, L.Coil baud: 8.60
     SS0005P
    Voltaseu : 12, ID1: 27.00, OD1: 56,40, OD2: 49,60, L.1: 66.10, B +: M8x1.25, L.B +: 19.30, Bolt baud: M8x1.25, L.Coil baud: 14.00
     SS0006
    Voltaseu : 12, ID1: 27.00, OD1: 56,50, OD2: 49,70, L.1: 68.70, B +: M8x1.25, L.B +: 18.00, Bolt baud: M8x1.25, L.Coil baud: 10.50
     SS0006 (BOSCH) 12
    Voltaseu : 12, ID1: 26,80, OD1: 56,40, OD2: 49,80, L.1: 66.70, B +: M8x1.25, L.B +: 18,50, Bolt baud: M8x1.25, L.Coil baud: 8.40
     SS0006P
    Voltaseu : 12, ID1: 27.00, OD1: 56,40, OD2: 49,60, L.1: 66.00, B +: M8x1.25, L.B +: 19.50, Bolt baud: M8x1.25, L.Coil baud: 12.00
     SS0007
    Voltaseu : 12, ID1: 30.00, OD1: 61.00, OD2: 53.70, L.1: 82,50, B +: M10x1.5, L.B +: 24:30, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 18.00
     SS0007P
    Voltaseu : 12, ID1: 30.00, OD1: 61.00, OD2: 53.00, L.1: 82,90, B +: M10x1.5, L.B +: 23,40, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 16,40
     SS0008
    Voltaseu : 24, ID1: 30,20, OD1: 61.00, OD2: 53,80, L.1: 82,30, B +: M10x1.5, L.B +: 24.70, Bolt baud: M10x1.5, L.Coil baud: 18.00
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami