Wilujeng sumping di toko online kami!

Alternator-504028095

Pedaran pondok:

504028095, 504349338, A004TA0592, A004TA8492, A4TA0592, A4TA8492


Detil Produk

Kode OEM

Tanda Produk

504028095 Tegangan (V) 24
Amperage (A) 90
Puteran CW
Tipe katrol Dibereskeun
Alur katrol 12
Diaméter katrol (mm) 69
B + Terminal (30) M8
Kodeu Colokkeun 24
Kodeu Colokkeun 24
Desain Alternator IF / IR
OE Produsén MITSUBISHI
Pabrikan Kandaraan IVECO
Lubang Pamasangan payun 2
Liang Threaded Hareup 1
Liang Pamasangan Belakang 0
Liang Threaded Pungkur 0

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • IVECO 504028095
    IVECO 504349338
    MITSUBISHI A004TA0592
    MITSUBISHI A004TA8492
    MITSUBISHI A4TA0592
    MITSUBISHI A4TA8492
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami