Wilujeng sumping di toko online kami!

Alternator-0124655009

Pedaran pondok:

0124655009 0986046590 1986A00514 4659 LRA02883 LRA2883 51261017246 51261017270 51261019246 51261019270 38522324F C8520079A


Detil Produk

KODE OEM

Tanda Produk

Tegangan (V) 24
Amperage (A) 110
Puteran CW
Tipe katrol Henteu dipasang
B + Terminal (30) M8
Kodeu Colokkeun 167
Desain Alternator IF / IR
OE Produsén BOSCH
Pabrikan Kandaraan LALAKI
Lubang Pamasangan payun 3
Liang Threaded Hareup 0
Liang Pamasangan Belakang 0
Liang Threaded Pungkur 0

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • OEM Rujukan OEM
    BOSCH 0124655009
    BOSCH 0986046590
    BOSCH 1986A00514
    BOSCH 4659
    LUCAS LRA02883
    LUCAS LRA2883
    LALAKI 51261017246
    LALAKI 51261017270
    LALAKI 51261019246
    LALAKI 51261019270
    VM (MOTORI / STABILIMENTI MEC.) 38522324F
    VM (MOTORI / STABILIMENTI MEC.) C8520079A
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami