Wilujeng sumping di toko online kami!

Alternator-0124655008

Pedaran pondok:

124655008, 124655499, 986049360, 4936, 910378, LRA02877, LRA2877, 20409240, 20849351, 7420849351, 7420862899, 7421429786, 20409240, 20849351, 7420849351, 7421429786, 20409240, 202186, 203586


Detil Produk

Kode OEM

Kandaraan anu tiasa diterapkeun

pasar

Tanda Produk

0124655008 Tegangan (V) 24
Amperage (A) 110
Puteran CW
Tipe katrol Dibereskeun
Alur katrol 8
Diaméter katrol (mm) 63
B + Terminal (30) M8
Kodeu Colokkeun 167
Desain Alternator IF / IR
OE Produsén BOSCH
Pabrikan Kandaraan VOLVO
Lubang Pamasangan payun 2
Liang Threaded Hareup 0
Liang Pamasangan Belakang 1
Liang Threaded Pungkur 0

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • BOSCH 124655008
    BOSCH 124655499
    BOSCH 986049360
    BOSCH 4936
    DAF 910378
    LUCAS LRA02877
    LUCAS LRA2877
    RÉSULTAN 20409240
    RÉSULTAN 20849351
    RÉSULTAN 7420849351
    RÉSULTAN 7420862899
    RÉSULTAN 7421429786
    RVI (RENAULT VEHICULES IND.) 20409240
    RVI (RENAULT VEHICULES IND.) 20849351
    RVI (RENAULT VEHICULES IND.) 7420849351
    RVI (RENAULT VEHICULES IND.) 7421429786
    VOLVO 20409240
    VOLVO 20849351
    VOLVO 21429786
    VOLVO 85021343
    Ngadamel Modél Jenis Taun Inpo
    Treuk RENAULT KERAX 460.32 2006 - 12800cc, 461HP
    Treuk RENAULT KERAX 500,32 2006 - 12800cc, 500HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 440.19 2009 - 12800cc, 440HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 460.18 T 2006 - 12800cc, 461HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 460.24 2006 - 12800cc, 461HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 460.25 2006 - 12800cc, 461HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 460.26 2006 - 12800cc, 461HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 460.26 T 2006 - 12800cc, 461HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 480.19 2009 - 12800cc, 480HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 480.26 2009 - 12800cc, 480HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 500.18 T 2006 - 12800cc, 500HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 500.24 2006 - 12800cc, 500HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 500.25 2006 - 12800cc, 500HP
    Treuk RENAULT MAGNUM DXi 13 500.26 2006 - 12800cc, 500HP
    OLVO 8700 8700 1999 - 12100cc, 340HP
    VOLVO 8700 8700 1999 - 12100cc, 380HP
    VOLVO 9700 9700 2001 - 12100cc, 340HP
    VOLVO 9700 9700 2001 - 12100cc, 380HP
    VOLVO 9700 9700 2001 - 12100cc, 420HP
    VOLVO 9700 9700 2007 - 12100cc, 460HP
    VOLVO 9700 9700 2009 - 12800cc, 420HP
    VOLVO 9700 9700 2009 - 12800cc, 460HP
    VOLVO 9900 9900 2001 - 12100cc, 420HP
    VOLVO 9900 9900 2007 - 12100cc, 460HP
    VOLVO 9900 9900 2009 - 12800cc, 420HP
    VOLVO 9900 9900 2009 - 12800cc, 460HP
    VOLVO B B 12 1992 - 11980cc, 356HP
    VOLVO B B 12 1992 - 11980cc, 396HP
    VOLVO B B 12 1992 - 12100cc, 420HP
    VOLVO B B 12 2006 - 12100cc, 340HP
    VOLVO B B 12 2006 - 12100cc, 380HP
    VOLVO B B 12 2006 - 12100cc, 420HP
    VOLVO B B 12 2006 - 12100cc, 460HP
    VOLVO FH 400 2005 - 12800cc, 400HP
    VOLVO FH 420 2009 - 12800cc, 420HP
    VOLVO FH 440 2005 - 12800cc, 440HP

    Kusabab didirikeunna, perusahaan parantos nuturkeun jalan bisnis "kualitas luhur, uji ketat, manajemén refined, sareng nekenkeun kana panilitian sareng pamekaran", sareng parantos lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO / TS 16949-2009. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah di dunya, sapertos: Rusia, Spanyol, Inggris, Jérman, Amérika Serikat, Kanada, Koréa Kidul, Brasil, Argentina, India, Saudi Arabia, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul , Vietnam, Kamboja, jst; Kualitas produk parantos ditampi ku konsumén di bumi sareng luar negeri.

     

    Anu rajin, cerdas sareng rajin jalma Nitai salawasna taat kana konsép "kepuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang abadi", sareng nyayogikeun anjeun produk berkualitas tinggi kalayan harga anu wajar, sareng jasa anu bijaksana sareng sampurna pikeun nyumponan sarat sadaya palanggan pikeun tiap bit jasa langkung sampurna sareng produk kualitas stabil. Kami ngabagéakeun pelanggan di sakumna dunya pikeun nganjang ka kami, kalayan kerjasama kami multi-rupa, sareng babarengan ngembangkeun pasar anyar, nyiptakeun masa depan anu cemerlang! 

     

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami