Wilujeng sumping di toko online kami!

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shandong Nitai Electromekanical Co., Ltd. didirikeun taun 2010. Éta mangrupikeun "perusahaan teknologi tinggi" tingkat nasional khusus dina pamekaran, produksi sareng penjualan permulaan perlambatan & alternator sareng suku cadang mobil, mesin konstruksi, kapal, sareng sajabana Éta tempatna di Kota Liaocheng, Shandong Propinsi, kalayan transportasi anu merenah, caket ka Pelabuhan Qingdao sareng Pelabuhan Tianjin.

Perusahaan parantos ngembangkeun sareng ngahasilkeun langkung ti 20 séri sareng langkung ti 1.000 ragam pemula & alternator sareng asesorisna.

Produkna biasana diadaptasi kana: Weichai, Sinotruk, Hangfa, Cummins, Dongfeng Renault, Volvo, Deutz, Stania, MAN, Mercedes-Benz sareng séri mesin sareng truk anu sanés.

southeast-(1)
about (2)
about (4)
about (5)
about (3)

Pamastian kualitas

Ngeunaan kualitas, urang ketat ngontrol seleksi bahan baku, nerapkeun sadaya pamariksaan nalika asup ka pabrik, sareng prosés produksi mastikeun nuturkeun standar kelas kualitas ISO / TS 9000 sareng ISO / TS 16949. Sareng perusahaan ngenalkeun peralatan uji Kanada DV impor pikeun sacara komprehensif nguji kakuatan, kagancangan, torsi, stabilitas kerja sareng kahirupan jasa unggal motor, sareng ngalakukeun uji coba 100% saluyu sareng standar industri pikeun mastikeun yén masing-masing motor minuhan standar domestik sareng anu saluyu standar kualitas di Éropa, supados para nasabah tiasa nganggo produk éta kalayan percaya diri.

about  us4
about (1)

Pasar

Kusabab ngadegna, parusahaan parantos nuturkeun jalan bisnis "kualitas luhur, manajemén ketat, Perbaikan, sareng inovasi", sareng lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO / TS 16949-2009, sareng produk na diékspor ka seueur nagara sareng daérah di dunya, sapertos: Rusia, Spanyol, Inggris, Jérman, Amérika Serikat, Kanada, Koréa Kidul, Brazil, Argentina, India, Saudi Arabia, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Afrika Kidul, Vietnam, Kamboja, sareng sajabana. kualitas parantos ditampi ku konsumén di bumi sareng luar negeri.

Gawé babarengan

Anu rajin, cerdas sareng rajin jalma Nitai salawasna taat kana konsép "kepuasan pelanggan nyaéta ngungudag urang abadi", sareng nyayogikeun anjeun produk berkualitas kalayan harga anu saé, sareng jasa anu bijaksana sareng sampurna. Ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun naroskeun!

zhanhui