Wilujeng sumping di toko online kami!
index_product5
Pamula Motor
Tingali KABEH PRODUK
sf-(1)
PamulaBagéan
Tingali KABEH PRODUK
Kualitas luhur

Motor Starter & Alternator

BOSCH • MITSUBISHI • PRESTOLITE • DelCO • DIXIE • HITACHI • ISKRA
tingali sadaya produk
  • What are our products?
    13 Nov, 20

    Naon produk kami?

    Kantos ti saprak didirikeun, Perusahaan kami parantos ngadegkeun struktur produk anu komprehensif, kalayan langkung ti 10 séri sareng 100 modél ngamimitian motor. Perusahaan kami sanggup kaluaran taunan 500000 ...
    Tambih deui...
  • Our team
    13 Nov, 20

    Tim kami

    Perusahaan Nitel didirikeun taun 2010, éta mangrupikeun panyadia starter gear-réduksi anu hadé sareng komponenana. Ayeuna, henteu ngan ukur grup pamimpin perusahaan gaduh cara mikir sateuacanna ...
    Tambih deui...
  • Starter installation and routine maintenance
    13 Nov, 20

    Instalasi pamasangan sareng ro ...

    Pamasangan mékanisme: mimiti bersihkeun armature sareng mékanisme drive éksternal ku béngsin. Saatos beberesih, parios naha drivena fleksibel; nalika masang, oléskeun gajih grafit antara ...
    Tambih deui...
  • Product Application

    Aplikasi Produk

    Produkna biasana diadaptasi kana: Weichai, Sinotruk, Hangfa, Cummins, Dongfeng Renault ...
  • Market

    Pasar

    Rusia, Spanyol, Inggris, Jérman, Amérika Serikat, Kanada, Koréa Kidul, Brazil, Argentina ...
  • Enterprise Culture

    Budaya Perusahaan

    Anu rajin, cerdas sareng rajin urang Nitai sok taat kana konsép "kepuasan pelanggan nyaéta ...